Hvad er et kviklån?

Kviklån et hurtigt lån du kan optage online. Når du ønsker at optage et kviklån kan du hurtigt få skabt dig et overblik over de udgifter som medfølger. Tilbagebetalingsperioden for et kviklån vil være angivet hos den givne udbyder når du ansøger. Det er vigtigt at du sikre at de budget kan klare at betale lånet tilbage indenfor angivne periode. Hvis din tilbagebetaling går ud den aftalte periode vil du som udgangspunkt blive pålagt yderligere omkostninger i forbindelse med lånet.
Du ansøger et kviklån på de respektive udbyderes hjemmesider. Ved at benytte vores låneoversigt kan du skabe et overblik i forhold til låne størrelse, rente osv. Husk altid at tjekke den givne låneudbyderes hjemmeside, da information her på siden omrkring lån kan have ændret sig uden at vi er blevet opdateret. Derfor er det altid udbyderens information omkring lånet der gælde. Det fleste udbydere har en redskab hvor du kan ændre på lånets størrelse og tilbagebetalingsperiode. På den måde kan du vurdere hvad der passer bedst til dig. Deres redskaber viser dom udgangspunkt også den samlede årlig omkostninger, ÅOP, ved det lån du ønsker givet en specifik størrelse og længde.

Kan jeg få et kviklån?

Det er et krav:
– Du er min. 18år gammel
– Du står ikke i RKI

Selvom minnimumskravet er at du er 18år, så er der ikke mange kviklån du kan optage i denne alder. Dette skyldes at de fleste i denne aldersgruppe er personer med lav indkomst grundet at de fx er i gang med uddannelse.De fleste lån vil kræve at du som minimum er et sted mellem 20-25år gammel.
Når du ansøger skal bruge NemID til at bekræfte hvem du er. Dette er for at de kan tjekke hvorvidt du er registeret som dårlig betaler i RKI og bekræfte din alder.
Forskellige lån og lånevirksomheder vil have forskellige krav for at du kan optage et kviklån hos dem. De ovenstående er blot nogle minimumskrav der gælder for de fleste kviklån.

Find billige kviklån ved hjælp af ÅOP

Den primære fordel ved kviklån er at de er relativt nemt at søge dem og de blive udbetalt hurtigt. Når du leder efter et kviklån er de selvfølgelig en god idé at finde det billigste kviklån. Det giver sig selv at desto billigere det er at låne jo mindre skal du betale tilbage udover det lånte beløb. Ved brug af kviklån oversigten kan du finde en del information til hurtigt at frasortere nogle SF de dyreste lån. Når du skal undersøge hvilke kviklån der er billigst bør du kigge på efter ÅOP. ÅOP giver et heltheds indtryk af omkostningerne ved at låne. Renten ved et at låne er kun et udtryk for den påløbende rente som betales ved tilbagebetaling af lånet. Renten giver dog ikke udtryk for andre omkostninger i forbindelse med lånet fx oprettelsesomkostninger.
ÅOP giver dig det helhedsbillede som er nødvendigt ved at indrage ALLE omkostninger i forbindelse med lånet. Du kan nemt benytte låneoversigten til at få et overblik. Men undersøg altid specifikt hvad omkostningerne er på låne udbyderenes egen hjemmeside. Der kan være sket ændringer som vi ikke er informeret omkring.